Båtplasser til salgs

Kjøp og salg av båtplasser


Medlemmer som ønsker å kjøpe båtplass står i dag oppført på en støsøkerliste. Erfaringer viser at medlemmer som står på støsøkerlisten, og får tilbud om å kjøpe, ofte takker nei til å kjøpe båtplassen, da den ikke oppfyller div. kriterier i forholdt til f.eks. beliggenhet, størrelse osv. Mangelfull innmelding om endringer til medlemmenes mailadresse/telefonnummer medfører også mye ekstraarbeid. Med bakgrunn i våre erfaringer antar vi at støsøkerlisten i realitet er mye kortere enn de ca. 300 som står på den i dag.


Våre medlemmer som er registrert med rett mailadresse og som står på støsøkerlisten, vil få tilsendt info pr mail når båtplasser legges ut for salg på FMKs hjemmeside. Denne informasjonen vil samtidig også vil bli delt på vår facebookside. Vi håper med dette at vi treffer svært mange av de som ønsker å få tilbudet om båtplass. Det vil fremover ikke bli gitt informasjon om salg av båtplasser på noen annen måte.


Hvis du ønsker å melde deg av eller på mailisten for salg av båtplasser, gjøres dette ved å sende en mail til FMK på fmk4400@gmail.com.

 

Medlemmer som ønsker å selge båtplasser, må som tidligere kontakte styret skriftlig om at de ønsker å selge sin båtplass. Styret legger så ut båtplassen for salg her. Når vi har funnet en ny kjøper til båtplassen og fått innbetalt innskuddet, blir dette utbetalt tidligere leietaker minus kr. 1.000,- som går til å dekke FMK sine utgifter i forbindelse med salget.FMK har for tiden følgende båtplasser/støer for salg til medlemmer:

Tildeles fortløpende:


Båtstø nr. 4 i Fagerhavn          kr. 200.000,-


Båtstø nr. 24. i Fagerhavn        kr. 200.000,-


Båtstø nr. 13 i Kleivan I           kr. 250.000,-


Båtstø nr. 13 i Kleivan III         kr. 250.000,-


Båtstø nr. 24 i Kleivan III          kr. 250.000,-                      


Båtstø nr. 4 i Kleivan III          kr. 250.000,-                      


Båtstø nr. 9 i Austadvika II       kr. 360.000,-